Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева регистрира в РИК листата с кандидати за народни представители

daniela-saveklieva-registriva-v-rik-listata6

ГЕРБ-Благоевград регистрира в Районната избирателна комисия листата си с кандидати за народни представители от Първи многомандатен избирателен район. Документите депозираха областният координатор на партията Даниела Савеклиева и областният координатор на младежката структура на ГЕРБ Венцислав Хросинков. По традиция на предстоящите предсрочни парламентарни избори ГЕРБ-Благоевград ще участва с пълна листа от 22-ма кандидати за депутати в 43-то Народно събрание.

Водач на листата е зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов. За ГЕРБ в Благоевградска област е огромна привилегия и на тези избори зам.-председателят на партията и председател на предизборния щаб г-н Цветан Цветанов да е водач на листата. Той бе номиниран от всички структури на партията, без изключение. Предлагаме на избирателите да подкрепят хора достойни, професионалисти в сферата, в която работят, доказани експерти.

И нещо, което е много важно – за пореден път, ние, от ГЕРБ, даваме шанс на много млади хора да влязат в голямата политика”, заяви втората в листата Даниела Савеклиева. Тя коментира, че и през тази кампания ГЕРБ ще запази толерантния тон, ще предложи на опонентите си идеи и програми, а не задкулисни игри и черен пиар. „Кампанията ни ще бъде близо до хората, от човек на човек, защото за нас винаги е било важно да чуем тях и техните проблеми и да търсим заедно решение. Убедена съм, че това е правилният начин и той ще доведе за пореден път до убедителна победа на ПП ГЕРБ в Благоевградска област и в цялата страна”, коментира още Даниела Савеклиева.

daniela-saveklieva-registriva-v-rik-listata1

Pin It