Cardizol – Какви са мненията за Кардизол, наистина ли помага при хипертония?

Знаете ли, какво е хипертония?

Това е много сериозно и животозастрашаващо заболяване. Засяга най-вече хората в напреднала възраст, но в последните години, в условията, които живеем (стрес, напрежение, забързано ежедневие) все повече млади попадат в рисковата група.

Хипертонията се развива в резултат на пренапрежение на умствената дейност под въздействието на психоемоционални фактори. Последните причиняват нарушаване на кортикалната и подкорковата регулация на вазомоторната система и хормоналните механизми за контрол на кръвното налягане.

Експертите на СЗО идентифицират редица рискови фактори за разпространението на артериалната хипертония: възраст, пол, заседнал начин на живот, консумация на готварска сол с храната, злоупотреба с алкохол, хипокалциева диета, тютюнопушене, захарен диабет, затлъстяване, повишени нива на атерогенни лекарства и триглицериди, наследственост и др.

Хипертонията е едно от най-често срещаните и коварни заболявания на планетата. Това е бомба със закъснител за човешкото тяло. Тя е „тих убиец“, който умножава риска от преждевременна смърт.

Как да се предпазите от хипертонията

Новото откритие е билковия бленд КАРДИЗОЛ

Този продукт е създаден, за поддържане нормални нива на кръвното налягане.

Той допринася правилната работа на сърдечно-съдовата система, грижи се за тялото, като разбива тромби, прочиства кръвоносната система.

ПОРЪЧАЙ СЕГА ОТ ТУК КАРИДЗОЛ

Състав Кардизол

Кардизол е билков бленд, който се състои от няколко натурални съставки. Всяка от тях представлява билка, растение или част от такова, взета от природата в натурален вид и извлечена с доказано позитивен ефект. Тези билки и растения са:

Кръвен здравец, Маточина, Копър семе, Бреза лист и глог

Кръвен здравец – богата магнезий. Доставя важни микроелементи, грижи се за хармонията в организма, намалява стреса. Намалява кръвното налягане в тъканите и системите на организма, помага за изхвърлянето на излишната течност.

Маточина – има успокояващ ефект, благоприятства работата на сърцето и заслужава сърдечно-съдовата система. Възстановява тонуса и съдовата гъвкавост

Копър семе – повлиява над апетита, подобрява метаболизма и циркулацията на веществата.

Бреза лист – контролира кръвната захар. Затова е и препоръчителна за хора страдащи от диабет или на границата на захарна болест. Подобрява работата на сърцето, почиства кръвоносните съдове от шлаки.

Глог – отпушва кръвоносните съдове, премахва тромби, контролира притока на кръв до сърцето.

Cardizol прием

Билковия бленд се приема по два пъти дневно, преди хранене с малко вода и по 20 капки.

Кардизол не е лекарствено средство, няма страничните действия на лекарствата. Безопасен е за хора на различна възраст.

Как и откъде да поръчам Cardizol

Всеки, който търси да поръча продукта за справяне с хипертонията и с натурален състав, може да го направи от страницата на Кардизол, в официалния сайт.

Ако последвате тази директна връзка получавате до 50% намаление от цена.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Pin It