Борисов: През март ще може да се премине през тунел “Железница”

През март ще може да се премине през тунел “Железница”, каза премиерът Бойко Борисов, който провери строителството на съоръжението. Проверката беше предавана на живо в официалния профил на министър-председателя във Facebook.

“Март месец ще може да преминем от единия до другия край на тунелите”, добави той и допълни, че още 50-60 метра – и тунелите ще бъдат завършени. През март ще е готов и един от мостовете в едната страна. “Идеята е, стане ли готово, в едната посока да се пътува, което ще облекчи трафика в района”, заяви Борисов.

Ваксинирайте и лекувайте, за да върнем хората към нормалния живот, обърна се премиерът към председателя на НОЩ ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски. По време на пандемията България, за разлика от много други държави, не си е спряла строителството, изтъкна премиерът Борисов.

По-рано през деня министър-председателят Бойко Борисов се увери на място в петричкото село Самуилово, че вече е създадена организация и мобилни екипи започват да ваксинират срещу COVID-19 желаещите в отдалечените населени места. От днес 25 мобилни екипа са на разположение на кметовете на отдалечени населени места из цялата страна, за да могат да бъдат ваксинирани българските граждани./NOVA

Публикувай мнение