Благотворителен концерт и базар в помощ на Крум организират в Благоевград

Благотворителен концерт и базар за Крум се организира в Благоевград. Събитието ще премине под мотото „Заедно За Крум“, по идея на рапъра DimOFF от Симитли. Той, заедно със свои колеги изпълнители и петричкото сдружение „Защото можем“, обединяват сили да помогнат на Крум от Петрич.

Концертът ще се състои на 15.12.2018 г. (събота) в зала „Пейо Яворов“, град Благоевград с начален час 18:00 часа.

Сдружение „Защото можем“ организира благотворителен базар, преди старта на концерта с ръчно изработени коледни играчки. Участие ще вземат изпълнителите – БНР, Gangsta Man & Chaliani, Krls Riska, Adriana Avior, Briella, Робeртo Атанасов и DimOFF.

През лятото Крум и още двама младежи бяха пометени от дрифтиращ автомобил. Трагедията се разигра на тротоар в Петрич. След инцидента Крум изгуби крака си. 63 000 евро – това е цената 17-годишният Крум да проходи отново. Тази сума обаче е непосилна за семейството му.

С подкрепата на близки, познати, роднини, сдружения и граждани, семейството на Крум Николов от петричкото село Първомай, до края на ноември събра в дарителската сметка за направата на протеза близо 50 хил. лв. За направата на протезата, обаче са необходими още близо 76 хиляди лева.

Pin It