Започнаха свободните тренировки по планинско колоездене за Благо Ендуро 2015

Blago Enduro 2015 registracia start final uchastnici

Стартът на “Благо Ендуро” бе даден с регистрация и тренировки, чрез които състезателите да се запознаят с трасетата. Припомняме на читателите на Blagoevgrad.eu, че надпреварата се организира от 16 до 18 октомври в парк “Бачиново” от екипът на Ендуро Уориърс и м-н LFF. Старт-финалната зона е разположена в близост до пъмп-трак “Бачиново”.

Състезанието е пети кръг от “Български Ендуро Серии” за 2015 г., като трасето включва четири специални състезателни етапа с oбща дължина 38 км, от които около 10 км специални етапи с обща отрицателна денивелация от 1100м.След тренировките ще се проведе състезание по подобрения пъмп трак в парк Бачиново, последвано от BBQ парти. Точно в 10:00 часа в неделя ще бъде даден стартът на специален етап 1, за за 16:30 часа е предвиден финал на всички участници след етап 4. Награждаването на победителите ще започне в 17:00 часа.

Състезателите ще се мерят сили в следните категории: за юноши /15-17 г./, мъже – над 18 г., “Мастър” – над 30 г., “Мастър” – над 40 г., жени. Ще бъдат наградени първите трима от всяка категория.

blago enduro sustezatel 1

blago enduro sustezatel 3

blago enduro sustezatel 4

blago enduro sustezatel 5

blago enduro sustezatel 6

Pin It