Безплатни консултации за лазерно лечение на дерматологични и естетични проблеми в МБАЛ „Пулс“ Благоевград на 15 февруари

Иновативната многофункционална лазерна система на Fotoma Dynamics Pro вече и в Благоевград! Цялостно подмладяване на лицето, неинвазивно третиране на стари и нови белези, включително от акне, розацея, пигментни петна и често срещаните стрии.

На 15.02.2019 година МБАЛ „Пулс” Благоевград предоставя възможност за безплатни консултации за лазерно лечение на дерматологични и естетични  проблеми. Консултациите ще бъдат провеждани от специалист дерматолог с дългогодишен опит в областта на лазерното лечение– д-р Димитрина Гулева.

Може да се запишете на тел. 073/88 20 20 всеки делничен ден от 08:00ч. до 18:00ч.

Лазерът е една най-ценните придобивки на съвременната медицина. Задачата му е да съхрани и да възстанови красотата на кожата – мисия с която се справя ефективно, трайно и безвредно. Лекуват се дерматологични проблеми като, премахване на хеманиоми, капиляри, фиброми, кокоши трън, кератоза/себеройна брадавица, лечение на акне, гъбички на ноктите и заличаване на стрии и белези. Иновативният лазер, с който разполага МБАЛ Пулс  служи и за естетични процедури, като пилинг.

Пилингът е метод, чрез който се цели подобряване и изглаждане структурата на кожата (бръчки, разширени пори и петна). По време на лазерния пилинг повърхностните слоеве на кожата се излющват внимателно, за да се стимулира регенерацията й, което води до по-гладък и по-младежки вид.

Лазерният пилинг може да изглади фините бръчки с редуциране на по-дълбоките и по-динамични такива. Лазерният лъч внимателно „изпарява“ горните слоеве на епидермиса, като успоредно стимулира производството на нов колаген в дермата.

Защо да избера лазерен пилинг?

С лазерният пилинг операторът има възможност напълно да персонализира лечението, като контролира дълбочината и обхвата на процедурата съобразно нуждите на вашата кожа.

Какво мога да очаквам по време и след процедурата?

По време на процедурата може да изпитате лек дискомфорт, като усещането за всеки е различно
съобразно типа кожа и нивото на индивидуална поносимост към външни въздействия. Веднага след това може да се появи зачервяване, леко затопляне като при слънчево изгаряне, което обикновено отшумява след няколко часа. В повечето случаи пациентите могат да продължат с ежедневните си дейности непосредствено след процедурата, но трябва да се избягва излагането на слънце поне за няколко дни, както и е необходимо използването на слънцезащитен крем с висок фактор.

Процедурите се изършват в МБАЛ “Пулс” – Благоевград от д-р Димитрина Гулева, специалист дерматолог в София с над 6 години опит.

Ценоразпис на извършваните лазерни процедури може да видите тук

За повече информация може да разгледате брошурите или видеото.

Брошура за лазерно лечение на активно акне и белези.

Брошура за лазерно лечение на увредена от слънцето кожа, фини линии и бръчки.

Телефон за връзка: 073 / 88 20 20
Ел. поща: mbalpuls@mbalpuls.bg
Уеб сайт: www.bolnicapuls.com

Pin It