Безплатен семинар за популяризиране на професията Автор на техническа документация

Как да изберем професията си и да направим успешна кариера?

За професията, за която имате талант, страст и осъзнато желание е необходимо да сте информиран. В сайта на Кариерния център, в меню Студенти може да се запознаете с нови професии, за някои от които, не сте чували т.нар. Професии на бъдещето. Това провокира екипа към центъра съвместно с tekom Bulgaria да ви представи професията Автор на техническа документация.

На 21 ноември 2019 г. (четвъртък) от 14.00 ч. в зала 101, УК1 ще се проведе безплатен семинар за популяризиране на тази професия. tekom Bulgaria е част от организацията на авторите на техническа документация в Европа – tekom Europe. Oт 2017 година членове на екипа провежда т. нар. Roadshow семинари в различни градове в страната, които са безплатни и се провеждат на български език. Целта на семинара е да се запознаят младежи, студенти и хора с интерес към технологиите с възможностите за кариерно и професионално развитие, които професията Автор на техническа документация предлага. Семинарът е безплатен и е разделен на две части:

Презентационна, която включва общо представяне на отговорностите и дейностите на авторите на техническа документация, както и запознаване с основни подходи и добри практики при създаване и поддържане на съдържание за крайния потребител.

Практически задачи, включващи упражнения за прилагане на обсъдените насоки в първата част.
Заповядайте на 21 ноември 2019 г. (четвъртък) от 14.00 ч. в зала 101, УК1.
Събитието във Фейсбук, може да видите тук – https://www.facebook.com/events/3254460914626834/

Pin It