“Бетинум” най-известният сайт за футболни прогнози в България

Същност на професионалните футболни прогнози

Футболът винаги е бил неразделна част с футболните прогнози и залагания. Всеки който обича тази игра, няма как да не се е опитвал да предвиди развитието или резултата на даден мач. Когато футболните фенове следят даден отбор или шампионат, малко или много добиват представа и си навличат информация свързана с мачовете, които наблюдават, което ги подтиква към залозите и ако те са печеливши, това води до огромна наслада. Ето защо това е част от ежедневието на огромна част от масата футболни фенове. Ако имаш необходимите познания, виждания, време, нюх и информация, със сигурност можеш да печелиш доста по – често, но в последните години футболът се измени в почти всички параграфи и вече изненадите в срещите са много повече от преди, което прави задачата по – трудна. Освен това в днешния забързан свят все по-малко хора не могат да си позволят да отделят времето, за да се ангажират да анализират мачове, затова се обръщат към т.нар. футболни анализатори. Разбира се, много хора използват това като хоби и не се ангажират с подобни неща, а залагат буквално за кеф, други пък залагат на конкретни отбори, които познават. Може да добавим различни типове залагащи, но нека обърнем внимание на тази част от хората, които са решили да си плащат, за да получават анализирани и аргументирани прогнози.

Как да установим дали е разумно да се доверим на футболни анализатори и на кои?

Тук ще ви помогнем по някакъв начин да добиете представа кои са основните критерии, за да заслужат дадени типстъри вашето доверие. Да започнем с това, че конкретно в България през годините беше пълно с фейсбук страници на анонимни „анализатори“ обуславящи себе си като професионалисти. Разбира се, всичките бяха измамници, но някои по – добри от другите, а огромна част от хората се обръщаха към тях с надеждата да са попаднали на „правилните“. Нещо като билетите за националната лотария. Сега е доста по – лесно да се разпознаят професионалните анализатори от представящи се за такива. Общо взето, накратко, футболните сайтове са мястото, което оправдава исканията и очакванията ви. В България има доста сайтове за футболни залози, но само няколко отговарят на всички критерии и са достатъчно продуктивни. Определено Betinum.com е най-популярният и най-доказалият се български сайт в тази сфера, но да се върнем на критериите. Най-важното е да се запознаете с всички опции, които даден сайт предлага. Повечето предлагат безплатни и платени прогнози. Трябва да им следите безплатните прогнози в конкретен период и в различни тиражи. След което можете да прецените дали на база на тези прогнози ще им се доверите за платените такива, които винаги трябва да са по – добри по презумпция. Но преди това е важно да се допитате до различни мнения и отзиви за сайта. Трябва да видите и по какъв начин се изграждат прогнозите. Така ще разберете дали тези анализатори наистина познават материята, или не са на нивото, на което се представят. Дори само по начина по който пишат и как обясняват нещата, могат да ви дадат някаква представа за това колко достоверни са. Важно е и да видите как комуникират, какво внимание ви дават и по какъв начин го правят ако се обърнете към тях и създадете контакт. Гледайте коефициентите на прогнозите, лигите и видовете залози, които дават. Следете в кое са най-добри. Разбира се, за това се изисква малко повече наблюдателност и нюх, но само така ще направите правилния избор.

Betinum.com- най–известният сайт за футболни прогнози в България

И сега нека се върнем на Betinum.com, които са най-известният сайт в България за футболни прогнози, както споменахме вече. Защо това е така, обаче ? Betinum.com  предлагат 2 основни безплатни прогнози, които са най-сигурните безплатни прогнози в сайта (Златна и сребърна). Имат и обосновани прогнози с анализ, включващ най-важната информация за отборите. Интересното при тях е, че се възползват и предлагат някои от най-популярните и печеливши стратегии като предизвикателствата с ниски и постоянни коефициенти или залозите Мартингейл, които са известни от години в тази сфера, но много малко хора реално осъзнават ползата от тях. Betinum.com дават и сингъл прогнози, както и директни фишове. Условията им са обяснени по най-лесния и разбираем начин. В платените прогнози цената на абонамента е приемлива с оглед на опциите, които предлагат. Дадена е и статистика от основните им фишове, което е изключително важно, а за доказателство за реалността и, има снимка на всеки фиш игран с определен залог. В същото време дизайна на сайта е добър, има обяснения за по – трудните видове залози за начинаещите, а екипите от хора, които работят там, са любезни, цивилизовани и адекватни. Структурирано е по лесен и удобен начин, но най-важното е, че успеваемостта им е на сравнително високо ниво. Разбира се, точно успеваемостта е най-важната, но всеки може да прочете или да чуе какви компоненти и върху кои неща се набляга от анализаторите им при изготвянето на една прогноза или фиш. Друго изключително важно нещо е спазването на дисциплина и възможно най-малко залози под влияние на емоции или с различни суми според настроението. Това е основна грешка, затова Betinum.com изграждат банка и предлагат препоръки и съвети как и колко да се залага на всяка една прогноза. Като се вземат предвид всички тези неща, както и това, че самият сайт е един от най-старите, но най-иновативните и развиващите се, можем да си дадем отговор на въпроса защо е толкова посещаван.

Мнения за Betinum

Отзивите в днешно време са от изключително значение и е важно да се разгледат преди да се плати за определен продукт или услуга. В това отношение Betinum.com отново са един от лидерите в бранша. Можете да разгледате множество коментари и мнения за Betinum  и услугите които предлагат. По тях бързо разбираме, че екипът им си върши добре работата, тъй като повечето мнения са положителни от доволни клиенти, на които са помогнали да спечелят. Някои от тях прикачват своите печеливши фишове, други споделят размера на печалбата си в края на абонамента, а трети пък споделят как най-накрая късмета е попаднал в ръцете им.

Извод

В крайна сметка, обаче, футболът е най-великата спортна игра толкова много десетилетия вече, тъй като никога нищо не е сигурно и както един мач може да бъде проведен и да завърши по най-логичния начин, така може да се случи и точно обратното. Футболните анализатори избистрят детайлите и се уповават на най-основните неща, но никога не може да се твърди за дадена среща или прогноза, че е 100% сигурна, така че този фактор трябва да го знаете и имате предвид винаги, когато залагате, независимо как и от кого са направени прогнозите.

Pin It