Депутатът Георги Андонов присъства на откриването на детска площадка в с. Мусомище

Депутатът Георги Андонов, съветници от ПП ГЕРБ от Гоце Делчев и кметът на село Мусомище Иван Ламбрев засадиха дръвчета при откриването на новата детска площадка в селото, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Средства за изграждане на съоражението са отпуснати от Министерството на околната среда и водите, с активното съдействие на народния представител от ПП ГЕРБ. Пред гостите на церемонията Георги Андонов изтъкна, че основната му цел е да види ежедневни проблеми на жителите на региона решени, както е в случая с детската площадка, на която от днес ще се радват малчуганите от селото и техните родители.

„Правя всичко, за да помогна повечето от исканията на хората да станат реалност. Именно затова пътувам постоянно, на ден говоря с десетки граждани, следя и сигналите в моята приемна. Съзнавам, че е невъзможно да се решат всички въпроси наведнъж, но работя активно, за да постигнем максимално добри резултати. Това е дългосрочна цел и мой личен ангажимент към хората в региона”, допълни още Георги Андонов.

След разговор с народния представител собственикът на строителна фирма “Агромах” Христо Савев е поел ангажимент да построи нова детска площадка в с. Борово до 10-ти декември. Фирмата се ангажира и с изграждането на такава площадка и в село Долно Дряново, където има над 70 малчугани под 3 годинки. Това стана след разговор с депутатите Георги Андонов и Веселин Давидов по време на инспекцията на пътя Гоце Делчев-Долно Дряново, който се ремонтира след инициативи на двамата народни представители от ПП ГЕРБ.

Снимка: ГЕРБ

Pin It