15 ноември – Ден на отворените врати в Дента Клиник Благоевград

За втора поредна година “Дента Клиник” Благоевград ще проведе “Ден на отворените врати”, за да покаже колко е важна профилактиката, превенцията и прилагането на новостите в сферата на денталното лечение. На 15-ти ноември всички гости и пациенти ще научат повече за работата на екипа, както и за възможностите за лечение в приятната обстановка в “Дента Клиник”.

Навременната профилактика и лечението на зъбите ще ви спестят време, усилия и средства. Красивата усмивка и здрави зъби са нашата цел за всички пациенти от всички възрасти, сподели Д-р Дана Джамбазка, собственик на клиниката.

В “Деня на отворените врати” ще научите още за новите техники, които се прилагат за апаратурата, видовете материали и ще може да се запознаете с целия екип на клиниката. Ще бъде представена информация и за гостуващите специалисти в областта на ортодонтията, дерматологията и естетиката.

Всеки предварително записан за Деня на отворените врати ще може да направи безплатно своята консултация и преглед при специалистите от “Дента Клиник”.

Записванията на телефоните на рецепция: 073/ 893171; 0878 831 483 или на място в клиниката на адрес: БЛАГОЕВГРАД,  УЛ. “ВАСИЛ МЕЧКУЕВСКИ” № 22


Pin It