„Whisky, Rum & Wine Master test“ със свое зимно издание в Банско

За първа година придобилият популярност и уникален по рода си „Whisky, Rum & Wine Master test“ ще има своето зимно издание в луксозната и гостоприемна обстановка на „Кемпински Хотел Гранд Арена“ гр. Банско.

На 18 Февруари в зала „Пирин“ на хотела ще бъдат събрани на едно място качествени напитки и отлежали дестилати на едни от най-старите дестилерии и винарни в света. Събитието е насочено не само към ценителите, но и към всеки, който би искал да се докосне до магията на отлежалото уиски, ром и вино вкусове, както и да усети атмосферата и да разбере повече за производството в старите и доказани дестилерии и винарни.

Специални акценти нафестивала ще бъдатмайсторските класове-“Невероятните Регионални Малцове”и “Шотландия в Кемпински с колекция до 100” с лектор: Петър Керемидчиев.

Ще имате удоволствието да дегустирате: THE EPICUREAN,TIMOROUS BEASTIE, SCALLYWAG,ROCK OYSTER,BIG PEAT,NORTH BRITISH 21YO, GLENFARCLAS 21YO, MACDUFF 25YO, JURA 25YO, BIG PEAT XMAS 2016,

Всеки закупил билет за фестивала на цена от е 30 лв. получава: талони на стойност 20лв. за дегустация по избор на всички щандове, подарък официалната уиски чаша Гленкерън, бутилка минерална вода Рилана. Билети ще се продават в деня, на мястото на събитието – Кемпински Хотел Гранд Арена Банско.

Заповядайте, заедно да направим тест на сетивата!
SHAKE THE FEST!

* Съдържанието в статията не е подходящо за лица под 18 години!