Септември (Симитли) загуби от Пирин (Разлог) в продължението

Септември (Симитли) загуби от Пирин (Разлог) в мач за Купата на България. Срещата за Купата на България между отборите на Септември (Симитли) и Пирин (Разлог) бе играна днес в Разлог.Септември (Симитли) загуби в продължението на мача с 1:0, като през цялото време отборът игра с много желание и решителност за победа. Първото полувреме премина равностойно, като в отбора на Симитли се включиха и много от младите момчета , които са от юношеската школа на Септевмри. Футболитите на Разлог, имаха 2 положения, но вратарят на симитличани Илиян Узунов спаси. Септември отговори с няколко опасни атаки на Лъчезар Дафков, Божинов и Стойко Иванов.

През второто полувреме, момчетата играха също доста добре, като пред Септември се отвори добро положение на Ханджийски, което за съжаление също не бе реализирано. В продължението, 91-вата минута Пирин се възползваха и отбеляяаха гол, като спечелиха пиринското дерби с 1:0.

Въпреки загубата на своя отбор старши-треньорът Спас Стоименов отбеляза: „Много съм довоел от играта, искахме да спечелим, но в последната минута изгубихме. Сега мислим за мача със ЦСКА1948 в събота, в който трябва да спечелим”

Стартов състав Септември (Симитли): Илиян Узунов, Божидар Станчев, Методи Илиев, Васил Божинов, Борислав Вакадинов, Георги Пейчев, Стойко Иванов, Веско Весков, Росен Богоев, Кристън Иванов,Лъчезар Дафков

Pin It