Популяризират Сандански с имиджов видеоклип

Десет рекламни видеоклипа за Луковит, Враца, Каварна, Казанлък, Кърджали, Кюстендил, Сапарева баня, Природен парк Странджа, Сандански и общ триминутен клип, ще популяризират българските EDEN дестинации. Кратките рекламни видеоклипа са изработени по проект „Комуникационна кампания за популяризиране на дестинациите ЕДЕН в България – второ издание“, и се изпълнява от Министерството на туризма.

Видеоклипът за община Сандански, с продължителност 1м. 29 сек., разкрива магията и красотата на едни от най-емблематичните за курортния град места, заснети с дрон. Имиджовият клип, заедно с останалите 9 дестинации, включени в проекта, ще бъдат показвани на предстоящите международни туристически изложения през 2017 г. За рекламните цели, туристически борси, форуми и събития са издадени 2000 броя на DVD носител, на английски и български език.

EDEN е акроним на European Destinations of Excellence (Най-добри европейски дестинации) – проект, който популяризира моделите на устойчиво развитие на туризма на територията на целия Европейски съюз. Проектът се базира на национални конкурси, които се провеждат ежегодно и в рамките на които се избира туристическа „най-добра дестинация“ за всяка участваща държава. Чрез подбора на дестинации проектът EDEN ефективно постига целта да привлича вниманието към ценностите, многообразието и общите характеристики на европейските туристически дестинации. Проектът повишава популярността на прохождащите европейски дестинации, създава платформа за обмяна на добри практики на територията на цяла Европа и насърчава работата в мрежа между отличените дестинации.

Видеото можете да видите от тук:

Pin It