Полезни съвети при избор на часовник

Огромното разнообразие от часовници, които се предлагат онлайн, както и в часовникарските магазини правят така, че изборът на подобен аксесоар да не е никак лесна задача, даже напротив, често изпитваме затруднения, харесвайки си точен модел.

Именно и чрез настоящите съвети се надяваме да Ви улесним при изборът, който предстои да направите.

Първият ни съвет е да забравите за репликите, тъй като евтините имитации на часовници не правят добро впечатление, а и удобството, комфортът и функционалността при ментетата е коренно различна, отколкото при марковите часовници. Именно и поради тази причина Ви съветваме да заделите една идея по-голяма сума, но да закупите качествен часовник, било то мъжки, дамски или детски.

Вторият съвет е с акцент към силиконовите часовници. Не ви препоръчваме да купувате силиконов часовник, в случай че сте над 25 години. Този тип часовници са подходящи за деца, младежи, но не и за млади дами и господа, които са прекрачили 25 годишна възраст.

Третият съвет е да избирате часовник, който да подхожда на облеклото Ви. Добро решение е часовникът да е солиден, да се вижда от далеч и да придава власт у вас, особено ако сте мъж.

При дамските часовници, нежността в  аксесоарът за ръка е препоръчителна, т.е. търсете нежното, добрата изработка, часовникът, който ще пасне на Вашият характер.

Четвъртият съвет касае мястото, от което закупувате часовник. Една тънкост, която Ви препоръчваме се състои в следното: Харесвате си даден модел онлайн, посещавате часовникарски магазин, тествате го как ще стои на ръката, след което сравнявате цените. В случай, че онлайн цената е със сериозен процент по-изгодна, то Ви съветваме да го поръчате онлайн.

По този начин, едновременно ще знаете как изглежда, както и как Ви стои. Често, поръчвайки си онлайн часовник, размерът не се представя най-добре, докато, когато го пипнете, тествате, нещата стоят по коренно различен начин.

Едва ли е нужно да Ви казваме, че часовникарски магазин, който плаща наеми, заплати, комунални услуги и има други разходи, може да предложи по-добра цена от онлайн магазин със склад, където разходите са в пъти по – малки.

Можете да закупите часовник от онлайн магазин за маркови часовници Timedix.

Pin It