Краве масло Вълчев

vulchev_logoДа хапнем вкусно масълце, с песен и хорце!

Съществуват много традиции за приготвянето на типичните за българската национална кухня ястия. Много от българските продукти и ястия са известни по цял свят и имат свои фенове дори сред най-изисканите гастрономи и дегустатори. За всяко едно от тях е характерно специфична кулинарна подготовка и обработка преди постигането на желаното кулинарно изкушение. Една от особеностите в българската кухня е това, че повечето продукти в едно ястие се подлагат на топлинна обработка. Присъствието на зеленчуци и овкусяването с определени подправки също е неизбежна част при приготвянето им.

Едни от най-характерните продукти, използвани в българската кухня са бялото саламурено сирене и чисто краве масло. Може би всички помните неустоимия вкус на нежното краве масло, ароматния кашкавал и свежото бяло сирене. Тези вкусове се съхраняват и до днес благодарение на рецептите, които са формирани в продължение на векове, чрез изградени методи и техники за приготвяне. Приготвянето им е изключително важен процес, чрез внимателно подбрани чисти и свежи натурални съставки. През 90-тте години на миналия век имаше едва един вид масло, един вид луканка, един вид вафли, един или два вида бонбони (лукчета и лакта), но бяха вкусни. Бяха съставени от истински продукти, натурални и с традиционен вкус.

Дали тогава оценявахме вкусът им? Естествено, че не, просто искахме повече видове, разнообразие от продукти. Днес вече го имаме. И каква е равносметката? Много вкусове, но почти всички се различават от този, който ние търсим.

Да поговорим за кравето масло. Един вид краве масло, който когато го намажем на филията – бе достатъчно само филия с масълце, за да се заредим с енергия. Днес опитвали ли сте да намажете филия с маргарин, например? Хапвали ли сте? Достатъчна ли Ви е била? На нас – определено не!

И така, връщаме се на кравето масло. Много хора в България знаят, че има една марка Краве Масло, която се доближава до стария традиционен вкус. Става въпрос за Краве Масло “Вълчев”, което наистина е много вкусно, изработено и съобразено с вкусовете и предпочитанията на потребителите. Това масло е толкова вкусно, че става и за готвене, и за мазане на филии.

Как можете да разпознаете краве масло Вълчев в търговските вериги?
Много лесно, тъй като видът на опаковката съвпада на тази от “едно време”. Ние я споделяме и с Вас, за да се подсетите.

Ето и как точно изглежда опаковката на масло Вълчев:
Краве Масло ВЪЛЧЕВ - натурален продукт добре познатия ни стар вкус

Млечни продукти Вълчев предлага богата гама от разнообразни продукти, като стартира дейността си още през далечната 1994 година. Разполага със съвременна производствена база с площ от близо 5000 m2 и капацитет от близо 500 тона годишно. През изминалата 2014 година, компанията завърши и втория етап от сградата, където се извършват разфасоване и опаковане на храни в дребни разфасовки. Компанията разполага и с професионални и мощни хладилни складови помещения, където продуктите биват съхранявани, според съвременни изисквания и стандарти.

Компанията е утвърдена от БАБХ и МЗХ и е категоризирана, като отговаряща за всички изисквания и стандарти на Европейския съюз – ЕС-1 категория. Компанията работи в успешно партньорство с големи вериги като: Кауфланд, Билла, Рекорд, Сани, Лекси и много други хранителни вериги.

За връзка с представители на компанията можете да използвате следните данни:
krave maslo valchev - ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА ВЪЛЧЕВ

4230 Асеновград, Садовско шосе – централен производствен цех
тел.: 0331 63780 факс: 0331 63700
e-mail: office at valchev.bg

за град София
GSM: 088 8 263 792
e-mail: a.chulev at valchev dot bg

Pin It

One Comment - Write a Comment

Comments are closed.