Разлог се превърна в цветен оазис за туристите

krasotata na razlog

С настъпването на лятото Разлог се превърна в цветен оазис за туристите. Засадените на пролет 4500 цветя, сега вече могат да бъдат видени в цялата им красотата. Стотици корени бегонии и лавандула, тагетис, върбена, импатиенс красят планинския град. Засадени са над 50 дървета и двойно повече цъфтящи храсти.

Счупените дървета в градския парк са подменени с нова едроразмерна растителност с височина над 6 м – гинко билоба, смърч, сребриста ела, ясен. Увивни рози в жълто, червено и розово спират минувачите, които не пропускат възможността да си направят селфи с ароматните цветя. Красивите цветни композиции из парковете на града по идеален начин допълват спокойната и приятна атмосфера на Разлог.

За цветната феерия в Разлог до голяма степен допринасят и местните жители, които грижливо засаждат рози и много градински цветя по бреговете на реките, минаващи пред града. Цялата пъстра и живописна обстановка се допълва от много зелени площи и места за отдих и почивка, което правят Разлог в предпочитана дестинация за туризъм през лятото.

krasotata na razlog2

krasotata na razlog3
krasotata na razlog4
krasotata na razlog5

3 Comments - Write a Comment

  1. Вики Иванова · Edit

    Онзи малоумник, кметО Герчев, вместо да се чуди с какви тъпи статий да си прави реклама в интернет, колко много е направил за града, с цел да го чуят хората, предизборно, да вземе малко да поработи относно безработицата сред младите хора на гр. Разлог, които не искат да се връщат да работят и живеят, в него. Имаме толкова кадърни и образовани, квалифицирани кадри, а те си стоят безработни, заради некадърни, кадри набутани на всяко новооткрито работно място, от екс-кмета Татарски. Да не говорим, че културата, тъпче и копае на едно и също място, без да отчита никаква дейност. Но така е. Докато на поста на секретарското място в читалището стоят ненаситно, наяли се, дебели маторици като Каца Харизанова. Срам и резил да си правите, евтина реклама, докато младия, интелигентен, български народ от града, бавно и сигурно напуска пределите му.

  2. г-н Влайн · Edit

    Напълно съм съгласен с изказването по – горе. Оне въшкар Герчевия нека си сади цветя по градо, па сино му чьорав пиян да се вале се та се по них. Порнография … Тава не е град, а едно големо село. Сино му го фащаа почти сека вечер да кара пиян по градо и си го пускаа, па наще деца и за без никаква причина постоянно ги сопираа за да отчитаа дейност полицията и се заяждаа с них. Тава не е държава. Затаяа младежта наванка ка се може по – бръже .

  3. Цвети Пиронкова · Edit

    Супер е Разлоч, ама хората са много лоши и много продти, начело с управата.

Comments are closed.