Катастрофи заради снега и дъжда в Пиринско, няма пострадали

Лек автомобил “Фиат“ се заби в мантинелата и се завъртя на главен път Е-79 на влизане в Благоевград. Поредният пътен инцидент в Пиринско, при който за щастие няма пострадали, стана малко след 15 часа в отсечката “Антените“-Благоевград, предаде БГНЕС.

На плавна лява крива автомобилът се блъска в дясната мантинела и завърта в обратна на движението си посока. Не е търсена медицинска помощ. Заради дъжда и снеговалежа след обяд станаха още няколко, не особено тежки, катастрофи.

Към 13 часа на Е-79 в Кресненското дефиле се удариха два автомобила. Нямаше пострадали, но близо час трафикът бе затруднен и се извършваше в едната лента.

Към 14 часа на пътя Банско – „Шилигарника”, на път за ски-зоната, се удариха още два автомобила, единият с македонска регистрация. Според сигнала, жена е с избити зъби, но не е открита на местопроизшествието. В района вали сняг.

Почти по същото време стана леко ПТП на пътя Симитли-Предел-Банско, и при него няма пострадали. Заради снеговалежа на същия път в 14 ч. бе спряно движението на камиони над 12 тона до почистването на пътя.

Pin It