Истината за снимката с полицаите, дядото и меда

Снимка предизвика хиляди коментари в социалните мрежи. На нея се вижда двама полицаи, до възрастен дядо, който продава мед на улицата.

Първоначално, читателите остро критикуваха полицаите, тъй като всички знаем с каква пенсия са принудени да оцеляват повечето родни пенсионери. Появи се и друга версия, която предлагаме като скрийншот. Естествено, не изключваме и тези подробности да са “fake”, както и самата снимка, но все пак публикуваме и другата страна. Потребител с инициали С. А. твърди, че се е свързала с един от полицаите, който присъства на снимката.

Потребителката публикува в своя Фейсбук профил скрийншот от чат с униформения. В него Саня Александрова пита каква е истината зад снимката с меда.

Полицаят отговаря не със своя версия по случая, а със снимка на мед – той си е купил от домашното сладко изкушение на дядото и е бил далеч от това да го глобява или гони.

Едно е ясно, потребителите в социалните мрежи са разделени. Ето и коментар от друг потребител с инициали М. С., който казва, че е получил смс с молба от един от полицаите да свали снимката, а след това получил и снимка на меда.

Ние оставаме на Вас, потребителите, да прецените дали органите на реда са си закупили мед по време на работа, или на по-късен етап са купили бурканче, снимали са го и са замазали положението.

One Comment - Write a Comment

Comments are closed.