H&M откри първия си магазин в Благоевград

Днес H&M откри първия си магазин в Благоевград.

Днес H&M откри първия си магазин в Благоевград. Над 400 души се наредиха на опашката часове преди той да отвори врати в най-добрата шопинг дестинация в града – ЛАРГО Мол, пл. България. Разположен на площ от 1.800 кв. м магазинът ще предлага модерни и качествени дрехи за цялото семейство. Кметът на града г-н Атанас Камбитов и певицата Михаела Филева, бяха специални гости на откриването. Те заедно с Моника Филипова, управител на магазина, прерязаха червената лента и посрещнаха първите клиенти в модния рай на H&M.

„За нас е изключително вълнуващо да открием магазин в тази чудесна шопинг дестинация – ЛАРГО Мол. Нашата цел е винаги да отговаряме и да надвишаваме очакванията на клиентите си за качествена мода на достъпни цени. Щастливи сме и от факта, че в екипа ни работят талантливи хора от Благоевград, които имат желание да се развиват в нашата компания“, сподели Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България и Гърция.

През целия ден в H&M ще има специални промоции по повод откриването. Първите 100 пред магазина получиха карти-ваучер на стойност 20 лв., а всеки клиент, направил покупка, ще получи подарък от H&M.

В H&M Благоевград бе представена колекцията H&M Fashion Weeks, която отразява най-актуалните тенденции за сезона. Вдъхновена от модните подиуми, тя включва основни елементи от есенния гардероб за всяка модерна жена. Дълги сака, бели ризи с широки колани, черни рокли, както и емблематични графични елементи в черно и бяло, които са вдъхновени от 90-те, са ключови елементи за есента. Певицата Михаела Филева бе облечена с дрехи от колекцията по време на мини концерта, който изнесе, за да подгрее нетърпеливите фенове на марката, малко преди официалното откриване.

Largo Mall HM new Purvi klienti na HM Largo Mall HM team

 

Pin It

One Comment - Write a Comment

Comments are closed.