Георги Гайдарджиев получи приза “Почетен гражданин” на Благоевград

Georgi Gaydardzhiev

23-годишният благоевградчанин, прочул се с рекорд на Гинес, получи званието “почетен гражданин” на Благоевград.

Общинските съветници подкрепиха с пълно мнозинство предложението на Владимир Елезов, което бе отправил в началото на годината.

27 общински съветници одобриха предложението и гласуваха с “За”, двама с против и трима се въздържаха.

Младият талант от Благоевград е роден на 13 октомври 1990 година, активен участник по канадска борба е. Рекордът му в Книгата на Гинес е един от най-големите успехи. Рекордьор е по набиране на една ръка за минута – цели 17 пъти.

Pin It

3 Comments - Write a Comment

 1. Ваня Сандева · Edit

  Гордост за Благоевград е Георги! Да е жив и здрав и да продължава да побеждава!

 2. Не не е Евала за такива хора. Такива хора не строят бъдещето на един социум. Не ни трябват културисти а ни трябват мислители, трябват ни , философи , трябват ни учени а не първични и семпли хора.
  Този човек нищо не е донесъл за България, с нищо не е помогнал на България да излезе на нов пазар, да създаде нова технология или пробив в Биология или Икономика. Съжалявам но такива хора не показват нищо.
  Приоритетите на Българина са изместени от корен.
  Боксьори, певици , футболисти НЕ СА и НЕ ТРЯБВА, да бъдат лицето на България.
  Лицето на България трябват да бъдат можещи, мислещи , отворени хора. Хора които да ни ни тласкат напред да построят нещо повече от това в което се намираме в момента. Защото да ядем и серем, не води до нищо освен в това в което сме в момента, септична яма.

  Така ,че дайте почетен гражданин по добре на едно момче или момиче от някой университет написало 2 статии за някое икономическо или технологично списание. Тогава ще има смисъл.

Comments are closed.