Ето как изглежда ограда на детска площадка в ж.к. Ален мак

Ето как изглежда ограда на детска площадка в ж.к. Ален мак днес. Читател на Blagoevgrad.eu ни изпрати снимки, на които ясно се вижда, че половината ограда липсва.

Към снимковия материал получихме и следното описание: “Здравейте изпращам ви снимки от детската площадка в ж.к..Ален мак не бях водил детето си скоро но това което видях днес е отвратително.Прилагам и снимки целта ми е да се предприемат някакви мерки.”

Вярно е, някой от читателите ни ще каже: “Вандали са виновни”, но бихме желали да питаме, защо не се направят здрави огради, такива, които да бъдат дълготрайни? Има уловки във фирмите, които поддържат съоръженията с цел усвояване на общински средства?

Какво да кажем за останалите детски площадки в Благоевград? Почти няма ден, през който да не сме получили подобни сигнали.

Не пропускайте да ни изпращате сигнали за нередности, злоупотреби и други. Екипът ни ще ги публикува без редакторска намеса. Сигнализирайте ни на e-mail: blagoevgrad.eu@gmail.com

Pin It

One Comment - Write a Comment

  1. Георги Георгиев · Edit

    Смешните с вашите изказвания относно дълготрайните материали. В цяла България оградите и съоръженията са идентични. Повече от видно е, че е злонамерен акт. Не може едни да правят, а други да рушат… Оградата няма да падне сама и да се разпилее по храстите, затова не изопачавайте и не спекулирайте с общественото мнение. Поздрави, с пожелания за обективност от страна на медията Ви.

Comments are closed.