Двама оцеляха по чудо след зрелищна каскада в Благоевград

снимка: БГНЕС

40-годишен водач на лек автомобил и пътуващият с него 16-годишен младеж оцеляха по чудо, след каскада на улица в Благоевград, съобщава БГНЕС. Сигналът за пътния инцидент е подаден към 22.15 ч. снощи от бул. “Димитър Солунски”. Идващият от Симитли лек автомобил “Фиат” навлиза в града, точно пред сградата на Второ ПУ-Благоевград се отклонява наляво и излита от булеварда. Минава през тротоара и скача от 3 м. върху локалното платно пред пивоварна “Карлсберг”. След това изкъртва фундаментите и самата телена оградата на бирената фабрика, удря се в дърво и спира в двора на предприятието.

Движещ се зад катастрофиралите водач на автомобил подава сигнал за произшествието. Според свидетели на произшествието водачът е бил видимо пиян. На 30-на метра преди да се отклони наляво автомобила има „легнал полицай”.

Влизащият в града лек автомобил най-вероятно е отскочил от него, водачът загубил контрол и излетял от булеварда. Водачът и спътника му са транспортирани с линейка до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград без видими наранявания, водачът отказва да даде проба за алкохол

Pin It