Дентално студио „Рубидент” подарява холивудска усмивка в конкурс на Blagoevgrad.eu

Дентално студио “Рубидент ще подари на един щастливец холивудска усмивка в конкурс, организиран съвместно с Blagoevgrad.eu.

От вас се иска само да ни изпратите ваша снимка със своята най-чаровна усмивка на e-mail: Blagoevgrad.eu@gmail.com

Конкурсът се организира по случай първия рожден ден от старта на новата клиника на Дентално студио “Рубидент”.

Клиниката се премести в нова сграда с изцяло променен облик през септември 2011 г. на адрес: ул. „Арсений Костенцев” 11.

Екипът на Рубидент в лицето на д-р Маргарита Календерска, д-р Дана Джамбазка и д-р Борислав Календерски продължава да се грижи успешно за здравето на усмивката ни. „Разполагаме с отлична техника и същевременно внедряваме нови начини за подобряване на усмивката. Защото за нас е важно да дадем максимума на всеки пациент и той да се чувства комфортно с усмивката си.”, обяснява д-р Джамбазка.

Всички желаещи на възраст над 16 години могат да се включат в конкурса. Човекът, който събере най-много лайкове на снимката си в рамките на месец септември, ще получи възможността да направи усмивката си още по-блестяща и искрящо бяла с ваучер за безплатно избелване на зъбите. Снимките, класирани на второ и трето място по лайкове, ще получат ваучери съответно за 20% и 10%  отстъпка от 1 стоматологична процедура.

Ще очакваме вашите снимки от 1 до 30 септември.

Печелившите ще бъдат обявени на 1 октомври.

Участниците в конкурса можете да видите във Фейсбук страницата ни

Pin It

4 Comments - Write a Comment

  1. Авушка Лютова · Edit

    Здравейте! Надявам се да бъда една от печелившите..:) Вие сте напавили много добър конкурс Радвам се много..:) Успех какт0 на нас учатниците така и на вас,…)

  2. Таня Хаджийска · Edit

    Дентално студио Рубидент наистиа ще направи чудеса за вас. Там работят най-добрите професионалисти, които обожават професията си , непрекъднато се усъвършенстват и с много любов обгрижват пациентите си. Д-р Маргарита Календерска е дентален виртуоз и невероятен човек. Винаги срещите ми с нея са се превръщали в удоволствие, защото тя знае как да лекува , така че да не усещаш болка. Пожелавам на целия екип много здраве и професионални успехи!!!

  3. Мой познат преди време ползва услугите на въпросните специалисти и остана доволен. Не се колебайте – включвайте се в конкурса.

Comments are closed.