„Casa Azzurra“ – новото кулинарно бижу на Благоевград

casa-azzurra-b1

Само преди броени дни в сърцето на Благоевград, отвори врати нов ресторант с името „Casa Azzurra“. Помещавайки се в бившата „Синя къща“ и предлагайки най-доброто от средиземноморската кухня, (Медитеранео), нямаше как да не се спрем на това име. Фина препратка към историята и запомнящи се думи. Вярваме, че за да останем в сърцата на хората и да ги впечатлим, се изисква постоянство, майсторство, внимание към детайла, много енергия и нестихващ професионализъм, споделя Найден Недков, главният готвач.

Уверете се сами скъпи приятели – граждани и гости на прекрасния Благоевград. Тук, в невероятно уютна, стилна и семпла атмосфера, можете да се насладите на страхотни мигове. Какво по-добро място от това, за среща с приятел на сладка приказка или пък за посрещане на скъп Ваш гост. За отбелязване на специално събитие или за провеждане на Вашата бизнес-среща. За отбелязване на Вашия празник или просто да похапнете на закуска, обяд и вечеря. Ние ще Ви предложим перфектно обслужване, в невероятно обстановка -домашен уют, стил и позитивна енергия.

„Храната е изкуството!“ – неслучайно избрахме това за наш слогън. Храната е нашата визитна картичка – кратко и семпло меню, но събрало в себе си изключително богатство от вкусове, галещи небцето и поднесени с виртуозност и прецизност. Вече знаем. Няма как да ни устоите! Екипът ми от професионалисти, има задача постоянно да изненадва своите гости. Любовта към приготвянето на страхотни ястия и уважение към храната и клиентите са водещи в нашата работа. Съставих с много старание меню, в което всеки да открие нещо впечатляващо за своя вкус. Надявам се, да съм задоволил и най-изтънчените изисквания и вкусове. Заповядайте при нас и кой знае, може да уловите пулса на града! За мен и моя екип, остава предизвикателството и задачата, да Ви оставим да бъдете специални.

Почти на прага на Новата 2017 година, ще се радваме ако изберете да я посрещнете при нас. Вече е готово и нашето новогодишно меню. Ще можете да се насладите на вкусотиите ни в неограничено количество и да се почерпите също така в неограничено количество на отбрани питиета и разнообразие от напитки. За куверта и повече информация, можете да погледнете Фейсбук страница ни или да се свържете с нас на тел: 0877084241.

За мен беше чест да Ви запозная с ресторант Casa Azzurra и с работата на моя екип. Ваш шеф готвач Найден Недков.

chef_nayden_nedkov

Ресторант Casa Azzurrа, Благоевград, ул.”Васил Мечкуевски” 24-А (бившата Синя къща)
Е-mail: restaurant.casa.azzurra@gmail.com
Фейсбук: https://www.facebook.com/RestaurantCasaAzzurra/
Телефон: 0877084241

casa-azzurra-010 casa-azzurra-f1  casa-azzurra-105casa-azzurra_14_n casa-azzurra-m1 casa-azzurra-h1 casa-azzurra-01h casa-azzurra-v casa-azzurra_vhodcasa-azzurra-15

Pin It