Стартира фотоконкурс “Благоевград през моя прозорец”

Примерна снимка

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че стартираме нов фотоконкурс. След дълго време на размисли решихме този път темата да бъде “Благоевград през моя прозорец”.

Изисквания и правила:
1. Всеки участник може да участва само с една снимка
2. Снимката трябва да бъде Ваша, заснета от Вас.
3. Снимката може да бъде във форматите: .jpg, .gif, png и др., приети за изображение.
4. Не се допускат колажи или снимки обработени с Photoshop и други програми за обработка на изображения.

Важно!
Участникът в конкурса гарантира, че е носител на авторските права и на правата за публикация на творбата, с която участва. За автор на снимката ще бъде считан кандидатът, чието име е записано в текста на имейла, с който снимката е изпратена за конкурса.

Снимките можете да изпращате на електронна поща: Blagoevgrad.eu@gmail.com или да използвате нашата секция “ИЗПРАТИ НОВИНА“, от която можете да прикачите и файлове.

Краен срок на конкурса 21 юли 2013г.

Победителите ще бъдат обявени до края на месец Юли 2013 г.

Имената им ще бъдат публикувани в заглавната страница на www.Blagoevgrad.eu и във Facebook Благоевград.

Наградите:
1 Награда – Две дрехи по избор от Магазин Мания Благоевград

2 Награда – Обувки по избор от Магазин Мания Благоевград

3 Награда – Дреха по избор от Магазин Мания Благоевград

4Награда – Ваучер на стойност 50 лв. от Студио за красота Derma Expert Благоевград

5 Награда – Специална награда от екипа на Магазин Мания

Спонсори на конкурса:

 

 

 

Pin It

4 Comments - Write a Comment

 1. Ваня Везенкова · Edit

  Вие направо ме шокирахте с този фото-конкурс. Първо явно трябва да живееш на пъпа на центъра на Благоевград, за да снимаш нещо такова от своя прозорец. При все, че снимката за самия конкурс е направена с телефон през не съвсем вдигнатите щори на някой от кабинетите на Американския. Второ – едното условие е “4. Не се допускат колажи или снимки обработени с Photoshop и други програми за обработка на изображения.”, демек, организаторите на този конкурс нямат идея от фотография и от това за какво служат обработващите програми понякога. И не на последно място по шокиране – наградите са от магазини “Мания” за дрехи втора употреба. Защо не предложите сдъвкана вече дъвка? Това ако не е някаква шега, значи е пълна излагация!

 2. Г-жо / Г-це Везенкова, не искаме участниците да ползват обработващи програми, защото искаме да покажем креативността на фотографите – любители от Благоевград. Искаме да стимулираме креативната фотография, именно поради тази причина сме дали за пример такъв тип снимка.

  По отношение на наградите, ние винаги сме оставяли наградите на последно място, тъй като за нас те никога не са били важни. Много конкурси сме правили дори без награди. Този е изключение, има няколко награди, които не е задължително да поискате, в случай, че спечелите.

  Ако имате други въпроси, пишете ни на мейлчето, ще дадем подробности и ще отговорим максимално бързи.
  А сега … Благодарим Ви за мнението, то е важно за нас и го оценяваме …

 3. Ваня Везенкова · Edit

  “Не искаме участниците да ползват обработващи програми, защото искаме да покажем креативността на фотографите – любители от Благоевград. ” – Това изказване, Г-н Админ, говори точно за това, че нямате идея колко по-голяма може да бъде креативността на фотографите-любители посредством обработващите програми. Не става дума за това да се правят космически изображения и колажи, а за елементарно обработване на изображение. Относно наградите… наистина много по-достойно е да не предлагате никакви награди, ако нямате какво друго да предложите (в което искрено не вярвам), отколкото да предлагате награди, които са повече от подигравателни. Този конкурс заслужава единствено да снимаш крива снимка с телефон и нищо повече. Това си е срам за цялата ни община!

 4. Идеята е страхотна ! А относно подаръците – всеки спонсор преценява с какво да подкрепи проекта.
  Важното е, че го подкрепя …
  Страхотни снимки наистина ! Успех на всички участници !

Comments are closed.