Био кафе и вода със злато в Libido Bar

Два нови и уникални продукта вече се предлагат в най-горещата точка на Благоевград – Libido Bar. Това са био кафе и изворна вода с 23-каратови златни частици.

Немислимо е да започнете деня си без чаша ароматно кафе. Ако то е 100% органична арабика от сърцето на Етиопия, със сигурност ще се пренесете в един по-вкусен и различен свят. Естественият и екологично чист продукт с ненадминато качество е истинска наслада за сетивата. В заведението всеки може да опита и осталите видове, които идват директно от Колумбия и Коста Рика.

Libido Bar представи и още един иновативен продукт – Gold H2O. Изворната вода с добавени 23-каратови златни частици е новият хит на пазара. Тя идва от Родопите, а съдържанието на соли в нея е едва 0.5 мг/л, което е изключително търсено в световен мащаб. Водата е преминала през сребърна жила, което я прави и естествено светена. Всеизвестни са ползите на златото за организма на всеки човек – то действа благоприятно на сърдечната, нервната и имунната система, а изборът му като съставка към водата не е случаен. Съчетанието на Gold H2O и био кафе предизвиква истинска експлозия от вкусове.

В „достъпния лукс в сърцето на Благоевград“, както всички започнаха да наричат Libido Bar, клиентите могат да се потопят в модерната атмосфера и да опитат много и най-различни видове домашно направени безалкохолни лимонади, коктейли, както и топ наргилетата в града.

Pin It