5 неща, които можете да почистите в следващите 15 минути

Все още ли сте онлайн? Ако сте прекарали в продължение на часове на това място е добра идея да излезете за въздух някъде. Опънете тялото си малко. Вземете нещо вкусно или сгряващо.

Какво ще кажете за това малко почистване? Можете да получите някои сериозни напътствия само за 15 минути. Ето и 5 неща, които можете да почистите в следващите 15 минути с фирма за почистване на мазета и тавани в София:
Когато хората идват във вашия дом, те знаят, че имате домашни любимци? Това е така, не защото всеки път долавят лай или мъркане. Това е, защото имате косми навсякъде. Можете да направите истински пробив в проблема само за 15 минути. Изчистете космите от домашни любимци по всичката мека мебел, а за да стане това по-лесно носете ръкавици. Използвайте и четка. Ако материалът позволява употребата на вода-безопасно, навлажнете ръкавиците, за да направите задачата още по-лесна. В случаи, че имате излишни стари мебели, обърнете се към фирма за почистване София.

Преди окончателно да сте се отказали да ползвате старата вана, не защото не ви се иска, а защото е твърде замърсена, помислете за 15 минути, в които да върнете стария й облик. Спрей за ваната с препарат за почистване на баня и нека в продължение на пет минути да преседи. Търпението наистина е добродетел. Сега няма да се налага да викате екип, които да изнесе от дома ви старата вана или захабени мебели за изхвърляне на сметище в покрайнините на града.
Върнете блясъка на старите кранове в банята и кухнята с малко паста за зъби. Просто се уверете, че всяка нова капка попаднала върху почистеното кранче ще е старателно забърсана.
Бонус съвет – изстискайте малко лимон в чаша с вода. Натрийте замърсените и с натрупвания от варовик и котлен камък места, това в едно бързо почистване.

Ако смятате, че въздухът в дома ви е замърсен от прашните вентилатори и климатици, които духат в стаята, направете периодично почистване на перки, филтри и другите части. Това може да става и един два пъти годишно. Използвайте дълга дръжка за почистване на вентилатори.

Ако смятате, че се задушавате в малките пространства в дома си сега е момента да се обърнете към фирма за почистване на мазета и тавани в София. Те с радост ще се отзоват и ще освободят вашите терени и пощи от всички стари мебели, ненужни вещи и предмети.

Pin It