25-годишен открит мъртъв край Благоевград

Токов удар е причинил смъртта на 25-годишния благоевградчанин

25-годишен младеж бе открит мъртъв по обяд днес на 8 километра над Благоевград.

Към 13 часа днес е подаден сигнал, че 25-годишният Марио Нушков е открит мъртъв с порезни рани край махала Дракалийска на село Бистрица, предаде БГНЕС. Пристигналият лекарски екип от ЦСМП-Благоевград е констатирала смъртта на младежа. Същият е с охлузни рани на китките и врата, имал е кръвотечение от носа.

Снощи Марио гостувал със съученици на свой учител, който има вила вдясно от пътя Благоевград – село Бистрица в м. “Хладката вода”. Във вилата, освен учителя са били още синът му, както и двама съученици на открития мъртъв Марио. Едното от тях е момиче.

Снощи след събирането те си легнали. Когато обаче сутринта станали, леглото на Марио било оправено, а от него нямало и следа. Звънели му на мобилния телефон но той не отговарял. Тогава започнали да го търсят. Момичето от компанията, което слязло от вилата с велосипеда си, открило Марио на около 30 метра под пътя на полянка край пътека, която слиза от шосето и през реката отива към махала Дракалийска. По думите на съучениците му, той не е употребявал наркотици, не пиел и не пушел, бил без родители.

На мястото на инцидента пристигнаха патрулка и линейка, очаква се да пристигне група следователи, за да се извърши оглед на местопроизшествието.

Работата по случая продължава, аутопсия ще установи причините за смъртта на младежа.

Снимка: БГНЕС

Pin It